Sustinatori
Ne-a rămas o singură porție de cartofi neatinsă pe care-am cerut-o cu mândrie la pachet. Pentru că it’s ok to take away, o poveste legată de food waste și numeroasele resturi cu care se confruntă restaurante, resturi care în principiu nu ajung altundeva decât la gunoi…
Berăria H este una dintre locațiile, care s-au alăturat proiectului Foodcare, care a inițiat campania, intitulată “It’ s ok to take away” privind risipa alimentară. Prin aceasta, se dorește reducerea cantităților de mâncare risipite și educarea clientului de a fi mai prudent în consum…
Proiectul FoodCare vine după 2 ani de la poziționarea pe zona de food intelligence a grupului de comunicare HELLO, activ pe piață din 2010, după interacțiuni semnificative și consistente cu consumatorii…
Mancarea cea de toate zilele. O mancam, ne tine de foame, ne ingrasa, slabeste (dupa caz), asigura energia pentru toata ziua. Si tot asa …as scrie pagini intregi despre rolul alimentelor, incluzand beneficiile dar si dezavantajele consumului excesiv de mancare…
Tu cata mancare risipesti? Mancarea este o sursa de placere si energie, pentru care muncim din greu si in jurul careia ne structuram pana si programul…
De la producatori de continut, la activitisti in comunitate: Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…
Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…
Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…
Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…
Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…
De la producatori de continut, la activitisti in comunitate: Foodwise lanseaza FoodCare – platforma de incurajare a respectului fata de resursele alimentare…