Berăria H: Majoritatea clienților mănâncă tot din farfurie

Home/News/Berăria H: Majoritatea clienților mănâncă tot din farfurie

Din această toamnă, platforma Foodcare se bucură de susținerea Berăriei H – cea mai mare Berărie din Europa – alături de care derulăm campania #itsoktotakeaway, pentru a încuraja, în rândul consumatorilor, respectul față de resursele alimentare. 

                                                                                                                                                                   Despre “secretele” succesului Berăriei H, motivele implicării în această campanie și modele de bună practică, suntem onorați a vă invita să citiți în interviul oferit de Andrei Lupean, Marketing Specialist la Berăria H, în exclusivitate pentru comunitatea Foodcare.

Știm cu toții, Berăria H este unul dintre locurile cele mai apreciate din București. Ce loc ocupă mâncarea în rândul motivelor pentru care oamenii aleg Berăria H?

Apreciem constatarea fericită 🙂 Majoritatea oamenilor ne cunosc drept cea mai mare Berărie din Europa, dar nu la fel de mulți știu că suntem și cel mai mare restaurant din țară (ca și capacitate). Asta înseamnă că servim cantități uriașe de mâncare, pentru peste 2000-3000 de clienți în același timp. Iar asta în mod frecvent. Așadar, pe lângă concertele și atmosfera de Berărie, mâncarea este cu siguranță în top 3 motive pentru care suntem vizitați.

Cât din consumul de la Berăria H se face în locație, versus la pachet?

Cam 99% din consum se face în locație, ceea ce este perfect normal. Suntem poziționați chiar în Parcul Herăstrău, fără blocuri și clădiri de birouri în imediata vecinătate. Nu excludem, însă, ca în viitor să începem să livrăm mâncare, ba chiar este foarte probabil să se întâmple. Oops, asta era secret!

Considerați că este nevoie ca restaurantele să încurajeze consumatorii să ia la pachet porția neconsumată integral în locație? Cum se întâmplă în cazul dvs?

În cazul nostru, majoritatea clienților termină tot din farfurie, deci procentul celor care își vor porția la pachet este destul de mic. Iar majoritatea porțiilor noastre NU sunt mici. 🙂

Ați decis să susțineți campania #itsoktotakeaway și vă mulțumim că ne sunteți alături. Ce puteți să ne spuneți despre impactul mesajului în rândul consumatorilor?  

Multumim și noi pentru invitație, ne-am bucurat mereu să fim implicați în proiecte mișto. Odată cu implementarea campaniei, miile de oameni care consultă meniurile noastre de prânz sunt expuși unui mesaj catchy și extrem de practic: It’s OK to take away!

Care este filosofia brandului Berăria H în ceea ce privește risipa alimentară?

Ne străduim să gătim în așa fel încât să nu mai găsim nimic în farfurii.

 

2017-10-16T11:15:31+00:00 October 16th, 2017|News|0 Comments

Leave A Comment