Despre #itsoktotakeaway 2017-07-20T14:56:29+00:00

Despre #itsoktotakeaway

Foodwise Marketing lanseaza programul Foodcare, care isi propune sa incurajeze consumul responsabil de mancare, ca raspuns la semnalele de alarma care denunta o risipa de alimente si resurse fara precedent.

Primul pas pe care il facem este initiativa #itsoktotakeaway in colaborare cu restaurantele partenere.

Deoarece o parte din risipa alimentara cu care ne confruntam vine si din acest domeniu, unde consumatorii nu apreciaza corect cat pot manca, dorim sa incepem acest program cu un proiect in colaborare cu HoReCa. Proiectul porneste de la insight-ul conform caruia oamenii se jeneaza sa ceara la pachet ce a ramas in farfurie, iar acea  mancare se arunca. Nu poate fi reciclata, recuperata sau donata. Devine doar… risipa.

Noi dorim sa-i incurajam sa ceara mancarea acasa, deoarece #itsoktotakeaway, din respect pentru propriul portofel, pentru resursele alocate si pentru mancare. Restaurantele cu care vom colabora vor avea pe mese un Table Tent, care devine punga de Take Away, cu un mesaj catre consumatori dar si un semn de carte personalizat cu campania #itsoktotakeaway.

Ii vom invita nu numai sa ceara la pachet, dar sa si posteze imagini in social media cu pachetul si hashtag-ul #itsoktotakeaway, pentru a-i incuraja pe cat mai multi sa le urmeze exemplul.

Implica-te si tu! Accepta provocarea FoodCare!

Descarcati kitul #itsoktotakeaway

Descarca
Descarca