Food Bloggers: Vocile care pot si trebuie sa schimbe mentalitati

Home/Evenimente, News/Food Bloggers: Vocile care pot si trebuie sa schimbe mentalitati

Cristina Diaconescu Parlitu, Creative Partner Foodwise Marketing a fost prezenta la Food Bloggers Conference 2017, pentru a sta de vorba cu aceasta comunitate influenta in societatea romaneasca de azi. Cristina a prezentat bloggerilor programul Food Care, menit sa atraga atentia asupra risipei alimentare. Mai departe, bloggerii au fost invitati sa se alature acestei initiative, folosindu-si autoritatea pentru a schimba mentalitati.

Astazi comunitatile si brandurile deopotriva sunt in cautarea bloggerului activist, care si-a construit un brand personal consistent si credibil. Aceste voci sunt cele mai in masura sa fie activatori de noi comportamente alimentare in comunitate.Food Bloggers 1

Participantii la conferinta au fost indemnati sa-si exprime public si articulat sustinerea unei initiative menite sa reduca risipa alimentara.

Ce poti face in calitate de food blogger care si-a castigat respectul unei comunitati:

  • Scrie sau filmeaza un manifest, unde propui o forma eficienta de reducere a risipei alimentare acasa. Invita-ti followerii sa vina la randul lor cu propuneri pe aceasta tema, interactioneaza cu ei si asculta-le sugestiile.
  • Organizeaza o sesiune de gatit cu left-overs (resturi ramase de la masa)
  • Indruma comunitatea sa recurga la meal planning saptamanal cu o lista de cumparaturi stricta sau orice alta abordare pe care o consideri potrivita pentru a schimba obiceiurile alimentare care duc la irosirea resurselor.

Ce poate dobandi un blogger cu constiinta sociala:

  • Schimbarea rolului si perceptiei publice: de la voce activa la voce activista
  • Impact: trecerea de la impartasirea de experiente culinare, la a influenta si forma atitudini sanatoase.

Bloggerii care vor lua atitudine se vor bucura de cresterea vizibila a capitalului de brand personal si impactul brandingului reverberat in comportamentul comunitatii lor in particular si al societatii in general.

2017-07-10T17:03:55+00:00 June 7th, 2017|Evenimente, News|0 Comments

Leave A Comment